Συζητηστε πανω στα γεγονοτα

Από σήμερα οι επισκέπτες της ηλεκτρονικής έκδοσης της Φοιτητικής Ενότητας, εντύπου της ΠΚΣ Ιταλίας, θα έχουν την δυνατότητα να σχολίαζουν και να συζητούνε πάνω στα νέα και τα γεγονότα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα.

Αυτή η λειτουργία ελπίζουμε να βοηθήσει στο να υπάρξει μια συζήτηση για τις θέσεις της Πανσπουδαστικής ΚΣ αλλά και γενικότερα πάνω στα πολιτικά, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ζητήματα που μας απασχολούνε.

Πατήστε κάτω από κάθε νεό το link ΣΧΟΛΙΑ και στο παράθυρο που ανοίγει μπορείτε να γράψετε την άποψη σας. Για να μην υπάρξει spamming, τα μυνήματα θα εμφανίζονται μετά από επικύρωση από τον διαχειριστή του blog.

Σχόλια υβριστικά ή με ρατσιστικό, φασιστικό περιεχόμενο θα σβήνονται γιατί έρχονται σε αντίθεση με την αγωνιστική και προοδευτική πολιτική στάση της Πανσπουδαστικής ΚΣ.

Καλή συζήτηση!


15.5.07

ΑΠΕΡΓΙΑ:15 ΜΑΡΤΗ

Πανελλαδική 24ωρη απεργία με συγκεντρώσεις σε 53 πόλεις σήμερα Τρίτη. Στην Αθήνα, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Στη Θεσσαλονίκη, στις 10.30 π.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου και στον Πειραιά, την ίδια ώρα, στον Ηλεκτρικό Σταθμό.
Με απόφαση, κάτω από την πίεση των εργαζομένων και των ταξικών συνδικάτων, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, αποφάσισε 24ωρη απεργία για τα κλεμμένα των ταμίων. Είναι φανερό ότι η καταλήστευση των αποθεματικών αποτελεί έκφραση της συνολικότερης επίθεσης στην Κοινωνική Ασφάλιση από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και σαν τέτοια πρέπει να απαντηθεί. Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους στην απεργία της Τρίτης να πυκνώσουν τις γραμμές του και τις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα διοργανώσει σε δεκάδες πόλεις. Να προβάλουν ενιαία τα αιτήματα που αφορούν στην κάλυψη των πραγματικών τους αναγκών, σε σύγκρουση με την πολιτική των ενόχων, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Να γυρίσουν την πλάτη στον εργοδοτικό κυβερνητικό συνδικαλισμό και τη γραμμή του συμβιβασμού που εκφράζει στο συνδικαλιστικό κίνημα. Να παλέψουν με το πλαίσιό του για την επιστροφή ΟΛΩΝ των κλεμμένων, την κατάργηση των αντιασφαλιστικών νόμων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τη διεύρυνση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, για Δημόσια - Καθολική Κοινωνική Ασφάλιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: