Συζητηστε πανω στα γεγονοτα

Από σήμερα οι επισκέπτες της ηλεκτρονικής έκδοσης της Φοιτητικής Ενότητας, εντύπου της ΠΚΣ Ιταλίας, θα έχουν την δυνατότητα να σχολίαζουν και να συζητούνε πάνω στα νέα και τα γεγονότα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα.

Αυτή η λειτουργία ελπίζουμε να βοηθήσει στο να υπάρξει μια συζήτηση για τις θέσεις της Πανσπουδαστικής ΚΣ αλλά και γενικότερα πάνω στα πολιτικά, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ζητήματα που μας απασχολούνε.

Πατήστε κάτω από κάθε νεό το link ΣΧΟΛΙΑ και στο παράθυρο που ανοίγει μπορείτε να γράψετε την άποψη σας. Για να μην υπάρξει spamming, τα μυνήματα θα εμφανίζονται μετά από επικύρωση από τον διαχειριστή του blog.

Σχόλια υβριστικά ή με ρατσιστικό, φασιστικό περιεχόμενο θα σβήνονται γιατί έρχονται σε αντίθεση με την αγωνιστική και προοδευτική πολιτική στάση της Πανσπουδαστικής ΚΣ.

Καλή συζήτηση!


10.5.07

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2007: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Με την Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας, σύμφωνα με τα έως τώρα αποτελέσματα, να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό της στις σχολές από το 1990, φοιτητές και σπουδαστές, μέσα και από τις εκλογές στους συλλόγους τους, σηματοδοτούν την αναγνώριση της πρωτοπόρας δράσης της. Η ισχυροποίησή της, ιδιαίτερα στα ΤΕΙ, αποτελεί εγγύηση για τη συνέχιση και την ενδυνάμωση του αγώνα ενάντια στις αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις, για δημόσια και δωρεάν ανώτατη εκπαίδευση. Είναι βήμα για την αναζωογόνηση του ίδιου του φοιτητικού και σπουδαστικού κινήματος, για τη λειτουργία των συλλογικών οργάνων του, με ακόμη πιο μαζική συμμετοχή φοιτητών και σπουδαστών στις συλλογικές του διαδικασίες. Με τη δύναμη φοιτητών και σπουδαστών, από σήμερα κιόλας, η ΠΚΣ θα δώσει τη μάχη για να φτάσει πιο πλατιά η συζήτηση και η διεκδίκηση για το πανεπιστήμιο που έχουν σήμερα ανάγκη ο λαός και η νεολαία.




Δεν υπάρχουν σχόλια: