Συζητηστε πανω στα γεγονοτα

Από σήμερα οι επισκέπτες της ηλεκτρονικής έκδοσης της Φοιτητικής Ενότητας, εντύπου της ΠΚΣ Ιταλίας, θα έχουν την δυνατότητα να σχολίαζουν και να συζητούνε πάνω στα νέα και τα γεγονότα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα.

Αυτή η λειτουργία ελπίζουμε να βοηθήσει στο να υπάρξει μια συζήτηση για τις θέσεις της Πανσπουδαστικής ΚΣ αλλά και γενικότερα πάνω στα πολιτικά, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ζητήματα που μας απασχολούνε.

Πατήστε κάτω από κάθε νεό το link ΣΧΟΛΙΑ και στο παράθυρο που ανοίγει μπορείτε να γράψετε την άποψη σας. Για να μην υπάρξει spamming, τα μυνήματα θα εμφανίζονται μετά από επικύρωση από τον διαχειριστή του blog.

Σχόλια υβριστικά ή με ρατσιστικό, φασιστικό περιεχόμενο θα σβήνονται γιατί έρχονται σε αντίθεση με την αγωνιστική και προοδευτική πολιτική στάση της Πανσπουδαστικής ΚΣ.

Καλή συζήτηση!


18.5.07

Περί ιδιωτικών πανεπιστημίων...

«Πανεπιστήμιο Μπερλουσκόνι Φιλελεύθερης Σκέψης»
Ενας ακόμη «πρωταγωνιστής» της πολιτικής σκηνής ο πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που μάλλον δεν πρόκειται να διεκδικήσει ξανά την πρωθυπουργία, δηλώνει ότι προτίθεται να ιδρύσει πανεπιστημιακό ίδρυμα, το οποίο θα προωθεί τις δικές του «φιλελεύθερες» ιδέες και θα εξαφανίσει οριστικά τις «κομμουνιστικές απόψεις», οι οποίες προωθούνται κατά την άποψη του Καβαλιέρε από τα υπάρχοντα κρατικά πανεπιστήμια.
Σύμφωνα με τα σχέδια του Καβαλιέρε, το «Ιδρυμά» του θα είναι στα πρότυπα των αμερικανικών ιδιωτικών πανεπιστημίων και θα διδάσκονται σίγουρα οικονομία, εμπόριο, νομική, πολιτικές επιστήμες και επικοινωνία από καθηγητές, αλλά και επισκέπτες όπως ο Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ, ο πρώην Ισπανός πρωθυπουργός Χοσέ Μαρία Αθνάρ, ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Ου. Μπους, αλλά και ο τελευταίος πρόεδρος της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ. «Το Πανεπιστήμιο αυτό» δηλώνει ο Καβαλιέρε «Θα αποτελέσει τη βάση της μελλοντικής ηγετικής τάξης της Κεντροδεξιάς. Αυτό είναι το δώρο που θέλω να κάνω στην Ιταλία και είναι κάτι που θα έχει διάρκεια»... Τα σχόλια περισσεύουν.


Πατώντας την φωτογραφία θα δείτε τι άλλο κατέχει ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας.
Το άρθρο στα Ιταλικά
(Αν και πάλιο δεν πάλιωσε στην ουσία του και έτσι το ξαναβάζουμε)

Δεν υπάρχουν σχόλια: