Συζητηστε πανω στα γεγονοτα

Από σήμερα οι επισκέπτες της ηλεκτρονικής έκδοσης της Φοιτητικής Ενότητας, εντύπου της ΠΚΣ Ιταλίας, θα έχουν την δυνατότητα να σχολίαζουν και να συζητούνε πάνω στα νέα και τα γεγονότα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα.

Αυτή η λειτουργία ελπίζουμε να βοηθήσει στο να υπάρξει μια συζήτηση για τις θέσεις της Πανσπουδαστικής ΚΣ αλλά και γενικότερα πάνω στα πολιτικά, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ζητήματα που μας απασχολούνε.

Πατήστε κάτω από κάθε νεό το link ΣΧΟΛΙΑ και στο παράθυρο που ανοίγει μπορείτε να γράψετε την άποψη σας. Για να μην υπάρξει spamming, τα μυνήματα θα εμφανίζονται μετά από επικύρωση από τον διαχειριστή του blog.

Σχόλια υβριστικά ή με ρατσιστικό, φασιστικό περιεχόμενο θα σβήνονται γιατί έρχονται σε αντίθεση με την αγωνιστική και προοδευτική πολιτική στάση της Πανσπουδαστικής ΚΣ.

Καλή συζήτηση!


21.11.07

Εκδήλωση για το Πολυτεχνείο

Εκδήλωση για την εξέγερση του Πολυτεχνείου διοργάνωσε η ΠΚΣ Ιταλίας την περασμένη Παρασκευή, στο χώρο του Πολυτεχνείου του Τορίνο. Ελληνες φοιτητές παρακολούθησαν την προβολή ταινίας και συμμετείχαν σε μια πλούσια συζήτηση για την επικαιρότητα του αγώνα και των συνθημάτων της εξέγερσης 34 χρόνια μετά. Το στίγμα της εκδήλωσης ήταν ότι ο αγώνας για την ικανοποίηση των αιτημάτων, για τα οποία πάλευαν οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι το Νοέμβρη του '73, πρέπει να ενταθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: