Συζητηστε πανω στα γεγονοτα

Από σήμερα οι επισκέπτες της ηλεκτρονικής έκδοσης της Φοιτητικής Ενότητας, εντύπου της ΠΚΣ Ιταλίας, θα έχουν την δυνατότητα να σχολίαζουν και να συζητούνε πάνω στα νέα και τα γεγονότα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα.

Αυτή η λειτουργία ελπίζουμε να βοηθήσει στο να υπάρξει μια συζήτηση για τις θέσεις της Πανσπουδαστικής ΚΣ αλλά και γενικότερα πάνω στα πολιτικά, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ζητήματα που μας απασχολούνε.

Πατήστε κάτω από κάθε νεό το link ΣΧΟΛΙΑ και στο παράθυρο που ανοίγει μπορείτε να γράψετε την άποψη σας. Για να μην υπάρξει spamming, τα μυνήματα θα εμφανίζονται μετά από επικύρωση από τον διαχειριστή του blog.

Σχόλια υβριστικά ή με ρατσιστικό, φασιστικό περιεχόμενο θα σβήνονται γιατί έρχονται σε αντίθεση με την αγωνιστική και προοδευτική πολιτική στάση της Πανσπουδαστικής ΚΣ.

Καλή συζήτηση!


29.5.07

9 ΙΟΥΝΗ: Ο Μπούς στην Ρώμη

Ο "πρόεδρος" του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, ο δολοφόνος λαών του κόσμου, Μπους, θα επισκεφθεί την Ιταλία στις 9 Ιούνη, μετά από πρόσκληση της Ιταλικής κυβέρνησης υπό Πρόντι.
Ο Μπους θα έρθει στην Ιταλία, σε μια περίοδο που το ΝΑΤΟ και οι αμερικάνοι ετοιμάζουν νέες επεμβάσεις στον κόσμο, στο Ιραν και απειλούν κράτη και λαούς που δένονται στο άρμα του θανάτου του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.
Η επίσκεψη θα γίνει για να ισχυροποιηθούν οι δεσμοί των ΗΠΑ με την Ιταλία, ειδικά σε ζητήματα του Αφγανιστάν και του Ιράκ, τα οποία τελευταία έχουν γίνει αγκάθι της πρωθυπουργία του Πρόντι. Ο ιταλικός λαός έχει δίξει την αντίθεση του στην εξακολουθούμενη ύπαρξη ιταλικών στρατευμάτων κατοχής στο Αφγανιστάν, στις βάσεις του ΝΑΤΟ και ειδικά της Βιτσέντσα, στην οποία πριν 3 μήνες έγινε τεράστια παλλαική διαδήλωση ενάντια στην ύπαρξη της.
Έτσι ο Πρόντι θέλει να δείξει πυγμή έναντι στον λαό της Ιταλίας καθώς και να ισχυροποιήσει την θέση του ως πρωθυπουργός αφού έχει την "τιμή" να τον επισκεφθεί ο Μπούς. Η επίσκεψη αυτή μόνο δεινά μπορεί να φέρει για τον ιταλικό λαό και τους λαούς της περιοχής, καθώς θα γίνει μέσα στα πλαίσια νέων πολέμων.
Ο ιταλικός λαός θα κάνει πανιταλική συγκέντρωση στην Ρώμη την ίδια μέρα, στις 9 Ιούνη ώρα 15.00, στην Piazza della Reppublica και θα "υποδεχτεί" αγωνιστικά τον αρχιδολοφόνο των λαών. Τα συμφέροντα των μονοπωλίων των ΗΠΑ δεν θα γίνουν δεκτά στην συνείδηση του ιταλικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: