Συζητηστε πανω στα γεγονοτα

Από σήμερα οι επισκέπτες της ηλεκτρονικής έκδοσης της Φοιτητικής Ενότητας, εντύπου της ΠΚΣ Ιταλίας, θα έχουν την δυνατότητα να σχολίαζουν και να συζητούνε πάνω στα νέα και τα γεγονότα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα.

Αυτή η λειτουργία ελπίζουμε να βοηθήσει στο να υπάρξει μια συζήτηση για τις θέσεις της Πανσπουδαστικής ΚΣ αλλά και γενικότερα πάνω στα πολιτικά, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ζητήματα που μας απασχολούνε.

Πατήστε κάτω από κάθε νεό το link ΣΧΟΛΙΑ και στο παράθυρο που ανοίγει μπορείτε να γράψετε την άποψη σας. Για να μην υπάρξει spamming, τα μυνήματα θα εμφανίζονται μετά από επικύρωση από τον διαχειριστή του blog.

Σχόλια υβριστικά ή με ρατσιστικό, φασιστικό περιεχόμενο θα σβήνονται γιατί έρχονται σε αντίθεση με την αγωνιστική και προοδευτική πολιτική στάση της Πανσπουδαστικής ΚΣ.

Καλή συζήτηση!


25.5.07

ΕΦΕΕ: Μπλοκάρουν την έναρξη του Συνεδρίου

Μια ανάσα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του Πανσπουδαστικού Συνεδρίου (24-27 Μάη) της ΕΦΕΕ, οι παρατάξεις ΔΑΠ, ΠΑΣΠ και ΕΑΑΚ συνεχίζουν τα «παιχνίδια» προκειμένου να μπλοκάρουν την έναρξη των εργασιών της τεχνικής γραμματείας και κατ' επέκταση και του ίδιου του συνεδρίου.
Χτες, η ΠΑΣΠ και τα ΕΑΑΚ αρνήθηκαν την έναρξη εργασιών της τεχνικής γραμματείας, αν δεν υπάρξει εκ των προτέρων ομόφωνη διαπαραταξιακή απόφαση για το ποιοι σύλλογοι δε νομιμοποιούνται να συμμετέχουν στο συνέδριο (επειδή δεν τήρησαν τον εκλογικό κανονισμό της ΕΦΕΕ). Η δε ΔΑΠ ζήτησε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της τεχνικής γραμματείας με εκ των προτέρων συμφωνία ότι δεν υπάρχουν σύλλογοι που δεν τήρησαν τον εκλογικό κανονισμό!
Η αρμοδιότητα νομιμοποίησης των συλλόγων που δικαιούνται να συμμετέχουν στο συνέδριο ανήκει στην τεχνική γραμματεία, που αποφασίζει με πλειοψηφία 4/5. Ως εκ τούτου, το ζήτημα λύνεται μονάχα με την έναρξη των εργασιών της τεχνικής γραμματείας.Η απροθυμία των παρατάξεων ΔΑΠ, ΠΑΣΠ και ΕΑΑΚ να ξεκινήσουν οι διαδικασίες και να γίνει το Πανσπουδαστικό Συνέδριο φαίνεται και από τη στάση τους στα ΔΣ των συλλόγων, που συνεδριάζουν για τον ορισμό των αντιπροσώπων στο συνέδριο. Οι παρατάξεις αυτές παραπέμπουν τον ορισμό των αντιπροσώπων μετά την έναρξη των εργασιών της τεχνικής γραμματείας (τις εργασίες της οποίας οι ίδιες παρακωλύουν)!
Έτσι θέλουν το φοιτητικό κίνημα. Χωρίς το δευτεροβάθμιό του όργανο συγκροτημένο. Ακέφαλο. Θα πάρουν απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: