Συζητηστε πανω στα γεγονοτα

Από σήμερα οι επισκέπτες της ηλεκτρονικής έκδοσης της Φοιτητικής Ενότητας, εντύπου της ΠΚΣ Ιταλίας, θα έχουν την δυνατότητα να σχολίαζουν και να συζητούνε πάνω στα νέα και τα γεγονότα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα.

Αυτή η λειτουργία ελπίζουμε να βοηθήσει στο να υπάρξει μια συζήτηση για τις θέσεις της Πανσπουδαστικής ΚΣ αλλά και γενικότερα πάνω στα πολιτικά, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ζητήματα που μας απασχολούνε.

Πατήστε κάτω από κάθε νεό το link ΣΧΟΛΙΑ και στο παράθυρο που ανοίγει μπορείτε να γράψετε την άποψη σας. Για να μην υπάρξει spamming, τα μυνήματα θα εμφανίζονται μετά από επικύρωση από τον διαχειριστή του blog.

Σχόλια υβριστικά ή με ρατσιστικό, φασιστικό περιεχόμενο θα σβήνονται γιατί έρχονται σε αντίθεση με την αγωνιστική και προοδευτική πολιτική στάση της Πανσπουδαστικής ΚΣ.

Καλή συζήτηση!


13.6.07

902 Αριστερά στα FM: Webradio

Ο "902" πλέον μπορεί να ακούγεται και στο εξωτερικό. Σε ένα, προς το παρών, υπο κατασκευή site, μπορείτε να ακούσετε τον 902 live όπου και να είστε με την προυπόθεση να έχετε υπολογιστή και ίντερνετ.

Είναι πολύ σημαντικό το σήμα του μοναδικού ραδιοφώνου πανελλαδικά που έχει σταθερή γραμμή ανάδειξης των αγώνων του λαικού και νεολαιίστικου κινήματος, να ακούγεται τώρα σε όλο τον κόσμο.

Ο 902 αριστερά στα FM και ο 902 τηλεόραση είναι όργανα του ΚΚΕ. Μέσα από τις συχνότητες του αναδεικνύονται τα μεγάλα και μικρά προβλήματα που πλήτουν τον λαό, οι αγώνες του, οι θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, οι αγώνες των φοιτητών. Ήταν το μοναδικό πανελλαδικής εμβέλειας ραδιόφωνο και τηλεόραση που έδωσε βήμα στους αγωνιζόμενους φοιτητές του πρόηγούμενου διαστήματος να κάνουν εκπομπή με νέα από τους αγώνες και τις καταλήψεις, με τραγούδια αγωνιστικά όλου του μουσικού φάσματος.

Το πρόγραμμα του 902 είναι επίσης πολύ καλό και προσεγμενό.

Οι μουσικές είναι διάφορες. Από jazz, rock και latin μέχρι ποιοτικά λαικά και ρεμπέτικα. Φυσικά και πολιτικά τραγούδια. Το ρεμπέτικο πρόγραμμα του είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα.

Κάθε μία ώρα έχει σύντομο δελτίο ειδήσεων που όπως είπαμε είναι το μοναδικό που ασχολείτε με τα πραγματικά μας προβλήματα.

Για να ακούσετε τον 902 live από τον υπολογιστή σας θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Winamp ή το Windows Media Player. Πατήστε αναλόγως από κάτω.


Επειδή στο μέλλον η διεύθυνση (λόγω κατασκευής της) μπορεί να αλλάξει, αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα και δεν λειτουργεί κοιτάξτε για ενημερώσεις στην ιστοσελίδα του.



Δεν υπάρχουν σχόλια: