Συζητηστε πανω στα γεγονοτα

Από σήμερα οι επισκέπτες της ηλεκτρονικής έκδοσης της Φοιτητικής Ενότητας, εντύπου της ΠΚΣ Ιταλίας, θα έχουν την δυνατότητα να σχολίαζουν και να συζητούνε πάνω στα νέα και τα γεγονότα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα.

Αυτή η λειτουργία ελπίζουμε να βοηθήσει στο να υπάρξει μια συζήτηση για τις θέσεις της Πανσπουδαστικής ΚΣ αλλά και γενικότερα πάνω στα πολιτικά, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ζητήματα που μας απασχολούνε.

Πατήστε κάτω από κάθε νεό το link ΣΧΟΛΙΑ και στο παράθυρο που ανοίγει μπορείτε να γράψετε την άποψη σας. Για να μην υπάρξει spamming, τα μυνήματα θα εμφανίζονται μετά από επικύρωση από τον διαχειριστή του blog.

Σχόλια υβριστικά ή με ρατσιστικό, φασιστικό περιεχόμενο θα σβήνονται γιατί έρχονται σε αντίθεση με την αγωνιστική και προοδευτική πολιτική στάση της Πανσπουδαστικής ΚΣ.

Καλή συζήτηση!


7.6.07

Δολοφονική επίθεση ενάντια σε στέλεχος της ΚΝΕ

Δολοφονική επίθεση δέχτηκαν χτες, κατά τη διάρκεια Γενικής Συνέλευσης, μέλη της ΚΝΕ και φοιτητές του Πανεπιστημίου Βόλου, από εξωπανεπιστημιακά στοιχεία - μπράβους της ΟΝΝΕΔ, που «μαχαίρωσαν» με κατσαβίδι και τραυμάτισαν σοβαρά το μέλος του Γραφείου του ΝΣ Μαγνησίας της ΚΝΕ και συνδικαλιστή της ΠΚΣ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Στάθη Γώγο.
Την επίθεση μπράβων της ΟΝΝΕΔ εναντίον στελέχους της ΚΝΕ καταγγέλλει το ΚΚΕ με σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του Κόμματος: «Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση μπράβων, που έφερε η ΟΝΝΕΔ - ΔΑΠ στη συνέλευση των σπουδαστών Χωροταξίας του Βόλου. Η επίθεση των μπράβων εναντίον στελέχους της ΚΝΕ με κατσαβίδι είχε ως αποτέλεσμα ο σύντροφος της ΚΝΕ να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η ΝΔ οφείλει εξηγήσεις για το γεγονός, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που η νεολαία της επιστρατεύει μπράβους στις φοιτητικές και σπουδαστικές συνελεύσεις».
Την επίθεση καταγγέλλει η ΚΝΕ με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ, όπου ανάμεσα σε άλλα επισημαίνει: «Η επιστράτευση τέτοιων σκοτεινών μεθόδων και μηχανισμών μέσα στα πανεπιστήμια από τη νεολαία της κυβέρνησης της ΝΔ δεν είναι τυχαία ούτε πρωτόγνωρη. Φανερώνει ότι η οργανωμένη και με κυβερνητική κατεύθυνση επιχείρηση μπλοκαρίσματος των αγώνων και τρομοκράτησης όσων πρωτοστατούν στην πάλη των φοιτητών και του λαού για να μη μετατραπούν τα πανεπιστήμια σε παραμάγαζα των πολυεθνικών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και εντείνεται».
Η ΚΝΕ «καλεί τη νεολαία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους μαζικούς φορείς να καταδικάσουν τη δολοφονική επίθεση. Το ίδιο το λαϊκό κίνημα είναι σε θέση να αχρηστεύσει για μια ακόμα φορά τέτοιους μηχανισμούς, τους εμπνευστές όσο και τα αντιδραστικά σχέδιά τους».
Τη δολοφονική επίθεση καταγγέλλουν με ανακοινώσεις τους επίσης η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ και το Νομαρχιακό Συμβούλιο Μαγνησίας της ΚΝΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: